Veertien nieuwe gediplomeerden 2011-2012

Op maandagavond 23 april 2012 konden veertien cursisten uit handen van Aad Krom, voorzitter van de EHBO-vereniging Elst (Gld), het door het Oranje Kruis erkende Diploma Eerste Hulp in ontvangst nemen. Drie cursisten waren helaas verhinderd om het diploma persoonlijk uitgereikt te krijgen.

gediplomeerden 2012

Vanaf oktober 2011 hebben zij alle kneepjes van de EHBO onder de knie gekregen. Daarbij hoorde ook een volledige reanimatieopleiding en het kunnen bedienen van een Automatische Externe Defibrillator (AED).

De EHBO-vereniging Elst Gld is er trots op dat ook deze keer weer bijna alle cursisten zijn geslaagd. De cursus werd gegeven door de instructeurs Henk Schoonderwaldt en Michel Visser.

Twaalf gediplomeerden zijn lid geworden van de vereniging. In de toekomst kunnen zij dus assisteren bij de diverse evenementen waarbij de EHBO-vereniging Elst hulp verleent.