Boeiende lezing Brandwondenstichting

logo nbsIn het kader van de nascholingscursus heeft de heer Menno Dubbeldam van de Brandwondenstichting onlangs twee lezingen verzorgd voor de leden van de EHBO-vereniging.
Het waren leerzame bijeenkomsten met indrukwekkende en aangrijpende foto’s.

De opkomst van de leden was zeer goed en droeg bij aan het slagen van de avonden. Dankzij het verhaal van Menno en de vragen van de leden, kon iedereen zijn of haar kennis verrijken. Ook gaf Menno tips mee zoals:

• Ga thuis eens na hoe snel je buiten kunt komen als er brand uitbreekt.
  • Als er in zo’n geval medebewoners of huisdieren zijn, kun je dan binnen drie minuten buiten staan?

Aan het einde van deze leerzame avond konden de aanwezigen nog de nodige documentatie meer naar huis nemen.

Jaarlijks houdt de Brandwondenstichting een collecte in de tweede week van oktober. Wie mee wil helpen kan contact opnemen met Gonny Kampert, tel. (0481) 37 27 32.

Kijk voor meer informatie ook eens op de website van de Brandwondenstichting.