Vrijwilligersdag 25 september 2011

vrijwilligersdag 2011Ook dit jaar heeft de EHBO-vereniging Elst (Gld) zich gepresenteerd tijdens de vrijwilligersmarkt. Zoals gebruikelijk werd deze op het Plein voor het gemeentehuis in Elst gehouden. Een kleine duizend belangstellenden vonden de weg naar het centrum van het dorp om kennis te maken met het Elster verenigingsleven. In een leuk ingerichte kraam konden de bezoekers deelnemen aan twee interessante prijsvragen, zich oriënteren op een cursus Eerste Hulp of Reanimatie en zien welk materiaal de vereniging zoal gebruikt bij de hulpverlening tijdens evenementen.

Uitslag prijsvragen:

De eerste prijsvraag betrof het aantal beenderen dat een volwassene heeft. Het juiste antwoord was 206. Uit de vier goede oplossingen heeft voorzitter Aad Krom de gelukkige winnares getrokken, nl. Mevrouw Chemary Tjon A Kon. Zij krijgt een complete EHBO-verbandtrommel thuisbezorgd.

Om in aanmerking te komen voor een prijs in de EHBO-quiz moesten 10 vragen worden beantwoord. Van de 24 ingevulde formulieren waren er zes met acht goede antwoorden. Zij kunnen allen een prijs tegemoet zien. Het zijn:

• Mw. Van Driel
  • Mw. Flederus
  • Mw. Meijers
  • Mw. Penders
  • Mw. Witjes
  • Dhr. v/d Pijpekamp

D
e EHBO-vereniging bedankt iedereen voor de belangstelling op deze vrijwilligersmarkt. Mocht u deze dag hebben gemist en toch een EHBO-diploma willen behalen, dan kunt u zich nog steeds per e-mail aanmelden. Klik dan hier.