3e prijs leefbaarheidsaward huurdervereniging Elst 2010 voor bestuurslid Bert Jansen

leefbaarheidsaward hvob 2010

Zaterdag 8 januari jl. heeft ons bestuurslid Bert Jansen uit handen van wethouder/loco-burgemeester J.A.M. (Jan) van Baal de derde prijs van de Leefbaarheidsaward 'De Regelaar' in ontvangst mogen nemen.

De Leefbaarheidsaward is een initiatief van de Huurdersvereniging Over-Betuwe (HvOB) en in 2008 in het leven geroepen om extra cachet te geven aan het 10-jarig bestaan van de HvOB. De award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de huurdersvereniging.

Bert is al dertig jaar aan de EHBO-vereniging Elst verbonden en is met name actief in het kader van de hulpverlening bij evenementen. Daarnaast is Bert ook vrijwilliger voor het Rode Kruis (Nijmegen en Arnhem), SIGMA (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie). Bert is een erg bewogen vrijwilliger en staat altijd klaar voor zijn medeburger. Bijna nooit doe je tevergeefs een beroep op hem. Bert is een bijzonder mens en verdient het om eens in het zonnetje gezet te worden. Bert, namens het bestuur proficiat!