Nieuwe website bij start jubileumseizoen

Met enige trots schrijf ik dit voorwoord. De vernieuwde website van EHBO-vereniging Elst is gereed om aan het grote publiek te laten zien. Met een mooie en frisse uitstraling geven wij u uitgebreide informatie over onze activiteiten.  De oude website was er al verschillende jaren, maar om met de tijd mee te gaan moest hij vernieuwd worden.

De website beoogt u een goed beeld te geven van de werkzaamheden en de diensten van de vereniging die we al weer bijna 60 jaar uitvoeren. Op 8 december 2012 zal de vereniging nl. haar 60-jarig bestaan vieren.

In die 60 jaar hebben zich diverse ontwikkelingen voorgedaan. Die ontwikkelingen waren alleen mogelijk door de persoonlijke bijdrage van bestuursleden, (ere)leden en de vele vrijwilligers die de vereniging rijk is geweest. Met hun onderlinge samenwerking, vriendschap en doorzettingsvermogen hebben zij er voor gezorgd dat de vereniging is waar ze op dit moment staat.
Daar ben ik deze personen zeer erkentelijk voor. Want zonder leden geen vereniging.

Terugkijken is één ding, het andere is vooruitkijken, 60 jaar vooruitkijken is natuurlijk veel te lang. Daarom proberen we nu als bestuur van de vereniging 5 jaar vooruit te kijken en dat is nog best pittig ook, kan ik u vertellen. Want wie weet hoe de vereniging er over 5 jaar bij zit?
Wij hebben het getracht in een ontwikkelagenda te beschrijven. Deze ontwikkelagenda hebben we het motto c.q. de titel  "(ver)banden leggen naar 2017" meegegeven. Met de ontwikkelagenda gaan we als het nodig is nieuwe wegen bewandelen. De insteek zal zijn dat we niet alles blijven doen, omdat we het altijd al zo deden. Eén van de uitdagingen voor de vereniging voor de toekomst zal liggen in het versterken en concentreren van onze hulpverlening rondom een mogelijke noodsituatie.

Om deze site actueel en aantrekkelijk te houden, nodigen wij u graag uit uw mening te geven over deze website. Ook zijn tips of creatieve ideeën altijd welkom bij mij.

Veel plezier met uw ontdekkingstocht op de geheel vernieuwde website.

Aad Krom, voorzitter.