60-jarig jubileum geslaagd en gezellig

Op 8 december jl. was er een receptie voor de genodigden en 's avonds een feestavond voor de leden. Op de receptie en feestavond zijn de ereleden
mevr. M. Kortman-van Leeuwen en de heren H. Meeuwissen sr. en S. de Bruijn door voorzitter Aad Krom extra in het zonnetje gezet.
Het erelid mevr. F. de Vree-Geerlings werd op zondag 9 december verrast met een bezoekje.

60j-jubileum 360j-jubileum 2
Foto links: Bert Jansen krijgt door voorzitter Aad Krom 'het Bondskruis 3e klas' opgespeld.
Foto rechts: Wiel Verbeet en Wilma van Harten hebben het beeld 'De Helpende Hand' gekregen.

De voorzitter heeft Bert Jansen zeer verrast door hem de onderscheiding 'Bondskruis 3e klas' op te spelden. Bert is 31 jaar EHBO'er, waarvan hij al 26 jaar een bestuurlijke functie uitoefent, is een zeer bewogen vrijwilliger en staat altijd klaar voor zijn medemens.

Op deze speciale dag is ook aandacht besteed aan de inzet van Wiel Verbeet en Wilma van Harten-van Binsbergen. Wiel en Wilma zijn allebei al ruim 36 jaar EHBO'er. Zij zijn zeer betrokken vrijwilligers. Wiel heeft  in het bestuur 13 jaar de functie van secretaris vervuld en Wilma 21 jaar de functie van penningmeester. Voor hun hulp en buitengewone inzet kregen zij het beeld 'De Helpende Hand' uitgereikt.

Het bestuur bedankt de sponsors en de feestcommissie, want door de  financiële steun van onze sponsors, de motivatie en inzet van de feestcommissie kan de EHBO-vereniging Elst terugkijken op een zeer geslaagde en gezellige jubileumdag!