Boeiende lezing over epilepsie

Op maandagavond 27 januari en dinsdagavond 28 januari 2014 heeft de heer Frans Palmen van Epilepsiecentrum Kempenhaege twee interessante lezingen verzorgd voor de leden van de EHBO-vereniging. Tijdens de lezing ging Frans in op "wat is epilepsie", "welke vormen van epilepsie zijn er" en "wat wel en wat niet te doen als hulpverlener". Ook ging Frans in op vragen van de EHBO-leden.

2014-01-27 Lezing
Frans wist zijn toeschouwers te boeien door zijn lezing te ondersteunen met indrukwekkende beelden van echte epileptische aanvallen en door hemzelf gespeelde. De opkomst van de EHBO-leden was zeer goed en droeg bij aan het slagen van beide avonden. De doelstelling van Frans was een leuke maar vooral ook een leerzame avond te verzorgen. Hij is daar zeker in is geslaagd.